Vakantieroman: zijn of niet zijn?

Veel dames gingen op vakantie en stonden minstens één keer in hun leven voor een dilemma: het al dan niet beginnen van een resortromantiek. Als daarvoor natuurlijk alle noodzakelijke voorwaarden zijn. Dus wat zou het juiste antwoord moeten zijn?

Velen zijn er zeker van dat resortromans veel voordelen hebben. Volgens opiniepeilingen gaat een heel leger toeristen op vakantie, op zoek naar niet alleen exotische ervaringen, maar ook romantische avonturen. Vrijblijvend flirten, een gevoel van vrijheid, verwachting van een vakantie, vreugde, verandering …

Of hij nu een resortromantiek begint of zich onthoudt – iedereen beslist voor zichzelf, op basis van wat hij van de rest verwacht. Sommigen gaan speciaal voor de hitte van passies, terwijl anderen geloven dat one-night-stand en vluchtige relaties niets voor hem zijn. Waarom zou je zoveel energie en emoties verspillen als het hete liefdesverhaal over een paar dagen eindigt?! Er zijn hele verhandelingen gewijd aan het thema van resortromans. De meest ongelooflijke factoren worden genoemd als een van de oorzaken van het optreden – van een toename van de testosteronniveaus bij mannen tot een afname van de weerstandscoëfficiënt bij vrouwen. Iemand in een resort-romance is op zoek naar sponsormogelijkheden, iemand nieuwe sensaties, iemand een soulmate … Kortom, hoeveel mensen en motivaties.

Natuurlijk kan passie je plotseling en overal overweldigen. Maar om de een of andere reden vangt ze sommigen van ons precies in het resort op, zoals die deining in de golven waarvan je spettert. Het resort is ongetwijfeld een zone van verhoogde erotiek. Maar bent u klaar voor dergelijke beproevingen??

Vertrouw op intuïtie

Het belangrijkste dat een vrouw zou moeten doen, is haar eigen intuïtie volgen. Je moet jezelf niet beperken en het ijdele advies van familieleden, vriendinnen en zelfs psychologen opvolgen, verwijzend naar de kleine kans op een succesvolle uitkomst van een vakantieroman. Als u zich op een kruispunt bevindt, luister dan allereerst naar uzelf. Vrouwelijke intuïtie is tenslotte een bijzonder geschenk. Ik ben er zeker van dat een echte vrouw altijd het risico zal nemen en zal proberen zich in zo’n relatie te storten. Pas later zal duidelijk worden of ze zich heeft vergist of de juiste beslissing heeft genomen..

Misschien herinnert ze zich later de vluchtige, zij het zonder voortzetting van de romantiek, hartelijk.

Rust tijdelijk gratis

Laten we het morele aspect weglaten, maar het feit blijft dat voor veel vakantiegangers een vakantieroman een aangenaam avontuur is om te ontsnappen aan het dagelijkse gezinsleven. Voor hen is dit een spel waarin je elk verhaal over jezelf kunt bedenken en vertellen. Uiteraard voorzichtig zwijgen over een geregeld en best welvarend gezinsleven. Verwarmd door de zon, lopen gevleugelde meisjes het risico te vallen voor het aas van zo’n potentiële familieman met de manieren van Don Juan.

Dames die een last hebben in de vorm van een echtgenoot en kinderen, moeten echter goed nadenken voordat ze halsoverkop in deze zone van erotische spanning storten. Ja, u kunt worden afgestemd op de context van het amusement, niet in de diepte van gevoelens, maar beperkt tot het palet van seksuele relaties. Maar wie kan garanderen dat u ineens niet verliefd wordt? En als cupido bezit van je neemt, dan is het al een ander verhaal, niet verbonden met het ontvangen van licht genot, maar met moeilijke ervaringen, schuldgevoelens en de daaruit voortvloeiende gevolgen..

Van licht flirten tot serieuze relaties

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bestaat er zo’n mogelijkheid dat een vakantieroman kan veranderen in een serieuze relatie. Het axioma dat gehuwde mannen niet echt scheiden, is niet zo categorisch. Ze gaan scheiden, hoewel dergelijke waaghalzen in de minderheid zijn – volgens de statistieken zijn er maar twee procent van hen.

Het is natuurlijk waarschijnlijk dat je de persoon hebt ontmoet die absoluut in het beeld van je ideale man past, wanneer je niet alleen seksuele, maar ook spirituele en emotionele verbondenheid met hem voelt. En als een vrouw relaties wil verplaatsen van de categorie zomeravonturen naar een serieuzer kanaal, moet ze nadenken over het feit dat een man die op zoek is naar een stabiele relatie de uitverkorene beoordeelt aan de hand van een aantal criteria. Allereerst wordt de mannelijke blik aangetrokken door het uiterlijk. Niet de minste rol wordt hier gespeeld door hoe de metgezel zal worden ontvangen, zijn vrienden zullen het waarderen. Het is belangrijk dat een vrouw niet alleen door hem geliefd is. Met zo’n metgezel zal een man zich op zijn gemak voelen..

Een winnend optreden is echter verre van een garantie voor succes. Het is niet alleen belangrijk om uit de relatie te nemen, maar ook om te geven. De zorg van vrouwen voor mannen is een win-win. Door je zorgen te maken over zijn gezondheid, of hij at, kortom, door voor hem te zorgen, kun je laten zien dat je over het algemeen heel warm, zachtaardig en aanhankelijk bent. En voor de sterkere seks is dit erg belangrijk. Als bovendien de vraag is gerezen waar u ’s avonds heen moet – naar een restaurant of een wandeling onder het maanlicht maken, kiest u de tweede optie. Dan kun je verder gaan dan het leuke meisje naar een romantische relatie. Het belangrijkste is om deze relatie emotioneel te ondersteunen..

De verloofde kan natuurlijk uit een andere stad of zelfs uit een land komen. Maar in het tijdperk van de informatietechnologie zijn er veel manieren om nauw contact met uw geliefde te onderhouden. Dit omvat communicatie via sociale netwerken en sms-berichten. En als het verhaal serieus is en met een vervolg, dan zijn er geen obstakels voor. Sommige mannen zijn zelfs romantischer dan vrouwen. Nadat ze het enige meisje van hun dromen hebben ontmoet, zijn ze soms klaar om hun levensstijl te reorganiseren..

Als er teleurstelling overkwam

Het komt voor dat een vrouw faalde op het gebied van liefde, ze werd geconfronteerd met bedrog, buitensporige ongevoeligheid en directheid, of hoopte op een succesvol resultaat, zelfs als ze werd gewaarschuwd dat dit slechts een liefdesavontuur was. Om geen slachtoffer te worden van een langdurige emotionele ervaring, moet u gevoelens niet voor uzelf houden. Het is beter om te delen met dierbaren. Met degenen die zullen steunen en geen verwijten zullen maken. Anders kunnen deze ervaringen diep naar binnen “gaan” en vervolgens een destructief effect hebben op de gezondheid..

Onthoud echter dat u in geen geval uw ziel mag uitstorten bij iedereen die wil meevoelen. Vaak kunnen mensen die latente jaloezie jegens u hebben, gewoon profiteren van de informatie die ze ontvangen..

Probeer ook de foto’s niet te herinneren van hoe geweldig alles was, onthoud enkele kleine dingen, tekortkomingen die je probeerde niet op te merken in de euforie van de liefde. Er zijn tenslotte geen ideale mensen, er zullen zeker enkele nadelen zijn. En probeer ze te overdrijven, ze in fantasie op te richten tot het punt van absurditeit. En als het onmogelijk is om de intensiteit van emoties te verlichten, hetzij dankzij familieleden of een vriend, of actief werk, of zelfs licht flirten met een andere man, dan is het de moeite waard om deze emoties uit te werken met de hulp van een psycholoog, zodat het negatieve doet niet in je ophopen.

Vaak fixeren mensen zich op één relatie, investeren ze veel energie. Zulke gijzelaars van liefde verliezen hun eigen emotionele aantrekkingskracht. Ze lossen volledig op in een andere persoon die soms niet eens weet hoe belangrijk hij is..

In dit geval is de volgende psychologische techniek effectief: permutatie. Figuurlijk gesproken moet je van plaats wisselen met het onderwerp van je zuchten. Met dezelfde kracht waarmee je van een ander houdt, om van jezelf te houden. Deze techniek is erg effectief. Het helpt verspilde energie te herstellen..

Een actieve levensstijl, sporten, zal de nodige lading positieve emoties geven. Het stellen van een nieuw zinvol doel zal helpen. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil vrij worden’ of ‘Ik wil gemakkelijk met mensen communiceren’.

Maar niet ‘ik wil over drie maanden trouwen’. Dit soort aspiraties maken een persoon alleen maar tot slaaf en creëren nog meer complexen. Als het huwelijk een fetisj is, geef je aan jezelf toe dat het een serieus probleem is..

Het is geen goed idee om uzelf een onmiddellijke oplossing af te vragen. Als u, direct na een vakantieroman, uw koffers pakt en naar het kleine thuisland van uw uitverkorene gaat, is het onwaarschijnlijk dat er iets van zal komen. En een zeldzame man is bereid zijn hele leven te betalen voor een week plezierig tijdverdrijf..

Dus om te zijn of niet te zijn?

Hoe gedraag je je als je met je hoofd het zwembad in rent en bezwijkt voor een liefdesstemming? Mijn advies is om plezier te hebben, je elke dag te verheugen en God te danken voor het genereuze geschenk van het lot. Volg je gevoelens. Maar het belangrijkste is om te begrijpen dat elke relatie altijd een loterij is. We kunnen de wiskundige kans op succes alleen maar vergroten. Niemand is in staat om de toekomst te voorspellen, een scenario van relaties te schrijven en nog meer om het einde te bespioneren..